U bent hier

About us

Welkom bij Yris.

Met gedegen kennis en ervaring hebben wij de keuze gemaakt om te starten met een zeer bijzondere collectie. 
Wij bieden hierbij onze maat overhemden en pakken aan.

Voor de overhemden werken wij samen met een Italiaans bedrijf waarvan de familie al ruim 75 jaar een weverij runt en zeer bijzondere doeken maakt waar zij op hun beurt overhemden van maken.
Pure kennis en vakmanschap komt hier aan te pas. Ook wat hen zo uniek maakt is de manier waarop het shirt in elkaar wordt gezet, dit wordt tot de dag van vandaag niet toegepast bij andere bedrijven. 

Als een van weinige werken wij samen met een Italiaans modehuis die voor ons de pakken geheel in elkaar zet vanuit een eigen werkplek. Hierdoor hebben wij een unieke mogelijkheid om met de beste weefhuizen samen te werken namelijk Loro Piana & Zegna zodat zij gerand staan voor de gewenste kwaliteit.
Hierdoor straalt je pak niet alleen puur vakmanschap uit maar zijn het je beste kleding stukken die je hebt in je garderobe.

Nieuwsgierig geworden? Je kunt bij ons vrijblijvend een afspraak maken om de kwaliteit te bezichtigen en te ervaren wat het verschil maakt in overhemden zonder er de hoofdprijs voor te betalen.

Yris.

The truth is in the details

Copyright © 2014 Yris-Style. Alle rechten voorbehouden.