U bent hier

Verzorging Reverspeld

Bij Yris hebben we een specifieke collectie. Onze collectie is enkel van de hoogste kwaliteit. Van basis- tot eindproduct. Wij staan hiermee garant voor de beste producten en kiezen altijd voor hoogwaardig ambachtschap bij onze leveranciers en producenten. Alles om u als moderne stijlvolle man het beste te kunnen bieden. Uiteraard is het van belang om zorgvuldig met het product om te gaan. Hierbij geven wij wat tips betreft onze producten per categorie.

 

  • Armbanden:

De kralen van de armbanden zijn van zeer hoge kwaliteit. Deze zijn voor u getest en beschikken over een AAA keurmerk. Ook de parels die we gebruiken in onze armbanden zijn echte zoetwater parels. Ook deze zijn zorgvuldig getest.

Het elastiek die we hebben gebruikt om de armband te maken is één van de beste kwaliteit huidig beschikbaar op de markt. 

Hoewel we onze producten met uiterste zorg behandelen en aanbieden bestaat er altijd een mogelijkheid op breken van het elastiek of de kraal. Helaas kunnen we dit niet voorkomen. We raden het dan ook aan om de armband niet van grote hoogte te laten vallen.
Tevens wijzen wij u er op dat het gebruik van water en/of schoonmaakmiddelen –of andere middelen die chemicaliën bevatten- een nadelig effect kunnen hebben op het elastiek (zoals uitdrogen). Ook kan het verwarmen van het elastiek (directe hitte of indirecte hitte) het elastiek onherstelbaar beschadigen.

Het blootstellen van de hierboven genoemde zaken kunnen er voor zorgen dat het elastiek uitrekt en het uiteindelijk kan bereken. Wij raden altijd aan om zorgvuldig om te gaan met de producten die u bij Yris-Style aanschaft.

 

  • Reverspelden:

Onze handgemaakte Reverspelden (ook wel boutonniere/ Corsage/ Lapel pins genoemd) zijn van zeer hoge kwaliteit. Gezien de Reverspeld al zijn intreden heeft gemaakt enige jaren gelden is hij even uit het beeld geweest. In de huidige markt is hij zeer opkomend en helpen wij hierbij met zijn comeback. In combinatie met kleuren en een hoogwaardig ambachtschap is de Reverspelden weer helemaal hot.

De stoffen die gebruikt zijn van zeer hoge kwaliteit. Yris-Style heeft een unieke samenwerking met bedrijven die zich specialiseren in dit product. De techniek die gebruikt wordt om een lapel pin te maken is uniek en wordt dan ook uitgeoefend door verschillende professionals. Met een oog voor detail en kwaliteit worden de stoffen uitgekozen die gebruikt worden voor de Reverspelden.

Hieronder wat tips zodat u weet hoe om te gaan met dit product.

 

1#

Mocht de Reverspeld vies worden dan raden wij aan de Reverspeld niet zelf te reinigen, maar dit uit te besteden aan een professional (B.V.B. een stomerij)

2#

Verwarm de Reverspeld niet. Dit is zowel slecht voor de stof als de manier hoe de stof is vastgezet.

3#

Onderaan de pin zelf  zit een klein dopje. Dit dopje dient u voorzichtig eraf te trekken voordat u de pin bevestigd in uw rever. Let op! De naald is scherp.
Het is de bedoeling dat u deze rustig door het oog gat kan steken van de rever van uw colbert. Door deze manier van werken brengt u geen schade toe aan uw colbert. Naalden wordt altijd gebruikt bij het afspelden van kleding dat vermaakt moet worden.

Let wel op dat u een steek beweging maakt zodat u uw zelf niet verwond of uw colbert beschadigd. 

 

Herkomst van de Reverspeld.

Decennia ‘s zijn de Reverspelden  bekend onder heren. Het was in de 1940’s dat deze Reverspelden dagelijks gedragen werden. Toen der tijd was het een cheque aanvulling van het kostuum, zoals het pochet nu is. De Reverspelden zijn goed bekend bij bruiloften en andere cheque gelegenheden. Steeds meer weet de Reverspeld zijn charme terug te verdienen, ook bij de aller daagse man. Je ziet het tegenwoordig steeds meer bij verschillende merken terug komen. Een zelf ontworpen Reverspeld om het merk te onderscheiden en hierbij kenbaarheid te creëren.

Deze ontwerpen schieten als paddenstoelen uit de grond. Een leuk detail wat je vanaf ver al weet te herkennen. Door dit modieuze item kunt u leuke en frisse kleuren  samen combineren, en zo tot een complete outfit komen. Gezien de meeste spelden die we aanbieden, van stof zijn gemaakt kunt u lang genieten van uw Reverspeld. Door middel van een naald, kunt u de pin aan uw colbert spelden. Hiervoor heeft u niet verplicht een knoopsgat nodig (als u wel een knoopsgat wenst zijn deze in vele gevallen te maken door een atelier). Wel is de zorg dat de Reverspeld op ongeveer de juiste plaats zit.

 

Copyright © 2014 Yris-Style. Alle rechten voorbehouden.